happyneedsleep

Sumber Berita luar, Gambar lawak, Gambar menarik, Gambar pelik, Games, Ganas, Gempa bumi, Info menarik, Jerung, Megalodon, Meme, Pelik , Video ganas, Video lawak

HashFlare

17 Mac 2011

Ajaib! Korea Utara Menghilangkan PesawatnyaSEOUL (Reuters) - Korea Utara, yang terkenal dengan kerahsiaan dan persembahan artistik yang luar biasa, kini bersedia dengan persenbahan yang terakhir - iaitu membuatkan pesawat ghaib dengan sekelip mata.
Badan berita negara yang dikendalikan media berita KCNA melaporkan bahawa Pyongyang akan menjadi tuan rumah sebuah "idea baru" dari pertunjukan silap mata di mana pesawat, sebuah bas penuh penumpang dan gajah akan dihilangkan.

Circus Pyongyang, yang telah melakukan 250 persembahan di seluruh dunia, telah memenangi lebih daripada 70 anugerah termasuk 36 hadiah emas di 38 festival sarkas antarabangsa, KCNA melaporkan.
Miskin dan terpencil, Korea Utara terkenal dengan gimnastik dan persembahan menari, dengan kanak-kanak dilatih dari usia lima tahun untuk melakukan dalam acara besar seperti Festival Arirang untuk menandakan kelahiran pengasas negara Kim Il-sung.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan